API WooCommerce – GLS + možnost izbire paketomata

190,00 + DDV

* Akcijska cena velja le do konca leta

 Povezavo spletne trgovine z GLS kurirsko službo smo še nadgradili in sicer tako, da vašim kupcem omogoča poleg dostave na naslov tudi dostavo v želen Paketomat! Nadgradnja osnovnega modula je izjemnega pomena predvsem za trgovce z večjim številom paketov in tudi tiste, ki bi radi optimizirali svoje stroške, saj GLS svojim strankam, ki v spletni trgovini ponujajo možnost dostave pošiljk v njihove paketomate, nudi še dodatne ugodnosti! 

Že veste, da GLS svojim strankam zaračuna nižjo dostavo pošiljk, v kolikor le-te v spletni trgovini omogočajo možnost dostave naročila v paketomat?

V nadaljevanju vam predstavljamo našo najnovejšo API povezavo med WooCommerce spletno trgovino in GLS kurirsko službo, ki omogoča:

✔ Dostavo paketa na dom ali v želen paketomat
✔ Enostavno generiranje nalepk (posamezno ali množično)
✔ Avtomatsko spremembo statusov
✔ Sledljivost pošiljk

1) Izbira dostavne možnosti

✔ Ob zaključki nakupa lahko stranka izbira med možnostjo dostave paketa na naslov ali v želen paketomat

2) Enostavno generiranje nalepk

Posamezno generiranje nalepk: Odprete želeno naročilo in kliknete na gumb Ustvari GLS nalepko

Množično generiranje nalepk: Postavite se na Naročila, obkljukajte tista, za katere želite natisniti GLS nalepko ter znotraj množičnega urejanja izberete GLS – nalepka in Uporabi.

3) Dodatno

Modul omogoča še:
✔ Generiranje samodejnega elektronskega sporočila vašemu kupcu, s sledilno številko paketa
✔ Samodejna sprememba statusa naročila v Poslano, ko zgenerirate spremnico in nato samodejna sprememba statusa v Zaključeno, ko je le-ta dostavljen vašemu kupcu

4) Zakaj se odločiti za nakup API WC GLS modula

Zato, ker GLS svoje stranke nagradi z manjšim stroškom odkupnine v kolikor le-te omogočajo svojim kupcem izbiro paketomata neposredno ob nakupu v spletni trgovini.

Poleg tega, boste z omenjenim modulom samodejno zgenerirali GLS nalepke posamično ali množično, status naročila se bo od generaciji le-te spremenil v poslano, stranki pa se bo posredoval mail s povezavo o sledljivosti pošiljke. Ko bo stranka paket prevzela, se bo status naročila avtomatsko spremenil v zaključeno. Tako boste imeli popoln nadzor nad odpremljenimi paketi.

Vas še nismo prepričali? Potem se prepričajte sami. Verjemite, da boste z nakupom našega modula zaradi optimizacije procesa tiskanja nalepk privarčevali veliko časa, hkrati pa vam bo GLS omogočil cenejšo dostavo paketov, ki je pri večjem številu le-teh že precej občutna.

Z

Brezplačna namestitev

Strošek namestitve modula je že vključen v ceno nakupa modula

Na voljo

Namestitev modula v obdobju 2- 4 delovnih dni po prejemu nakazila

100% Garancija

V kolikor modul ne dosega opisanih zmogljivosti, vam vrnemo denar

Imate vprašanje? Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 72 88 ali nam pošljite povpraševanje na info@ruf.si

Imate vprašanje? Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 72 88 ali nam pošljite povpraševanje na info@ruf.si