Akcija!

API WooCommerce – GLS + možnost izbire paketomata

190,00 + DDV
Najnižja cena v 30 dneh: 190,00 €

 

Povezavo spletne trgovine z GLS kurirsko službo smo še nadgradili in sicer tako, da vašim kupcem omogoča poleg dostave na naslov tudi dostavo v želen Paketomat! Nadgradnja osnovnega modula je izjemnega pomena predvsem za trgovce z večjim številom paketov in tudi tiste, ki bi radi optimizirali svoje stroške, saj GLS svojim strankam, ki v spletni trgovini ponujajo možnost dostave pošiljk v njihove paketomate, nudi še dodatne ugodnosti! 

✓ Omogočite vašim kupcem dostavo pošiljk v paketomat

✓ Hitro in enostavno natisnite GLS nalepke – množično ali posamezno.

✓ Po oddanem paketu na GLSu, se bo kupcu posredovalo samodejno elektronsko sporočilo s sledilno številko, preko katere bo lahko videl kje natančno se njegov paket nahaja.

✓ Imejte večji pregled nad statusi vaših naročil, saj se bo status naročila spremeni v zaključeno samodejno, ko bo paket dostavljen vašemu kupcu.

Kategoriji: ,

Opis

Že veste, da GLS svojim strankam zaračuna nižjo dostavo pošiljk, v kolikor le-te v spletni trgovini omogočajo možnost dostave naročila v paketomat? V nadaljevanju vam predstavljamo našo najnovejšo API povezavo med WooCommerce spletno trgovino in GLS kurirsko službo, ki omogoča:

✔ Dostavo paketa na dom ali v želen paketomat
✔ Enostavno generiranje nalepk (posamezno ali množično)
✔ Avtomatsko spremembo statusov
✔ Sledljivost pošiljk

1.) Izbira dostavne možnosti
Ob zaključku nakupa lahko stranka izbira med možnostjo dostave paketa na naslov ali v želen paketomat

2.) Enostavno generiranje nalepk
Nalepke lahko generirate posamezno ali množično.

Posamezno generiranje nalepk: Odprete želeno naročilo in kliknite na gumb Ustvari GLS nalepko

Množično generiranje nalepk: Postavite se na Naročila, obkljukajte tista, za katere želite natisniti GLS nalepko ter znotraj množičnega urejanja izberite GLS – nalepka in Uporabi.

3) Dodatno:
Modul omogoča še:
✔ Generiranje samodejnega elektronskega sporočila vašemu kupcu, s sledilno številko paketa
✔ Samodejna sprememba statusa naročila v Poslano, ko zgenerirate spremnico in nato samodejna sprememba statusa v Zaključeno, ko je le-ta dostavljen vašemu kupci

 

Zakaj se odločiti za nakup nadgrajene API WC – GLS povezave? Zato, ker GLS svoje stranke nagradi z manjšim stroškom odkupnine v kolikor le-te omogočajo svojim kupcem izbiro paketomata neposredno ob nakupu v spletni trgovini. Poleg tega, boste z omenjenim modulom samodejno zgenerirali GLS nalepke posamično ali množično, status naročila se bo od generaciji le-te spremenil v poslano, stranki pa se bo posredoval mail s povezavo o sledljivosti pošiljke. Ko bo stranka paket prevzela, se bo status naročila avtomatsko spremenil v zaključeno. Tako boste imeli popoln nadzor nad odpremljenimi paketi.

Vas še nismo prepričali? Potem se prepričajte sami. Verjemite, da boste z nakupom našega modula zaradi optimizacije procesa tiskanja nalepk privarčevali veliko časa, hkrati pa vam bo GLS omogočil cenejšo dostavo paketov, ki je pri večjem številu le-teh že precej občutna.