Akcija!

NOVO!! API povezava s Pošto Slovenije + brezplačna namestitev

390,00 + DDV
Najnižja cena v 30 dneh: 390,00 €

Povezava spletne trgovine s Pošto Slovenije je naša najnovejša rešitev, ki vam bo prihranila ogromno časa, saj naročil iz vaše spletne trgovine, ne bo več potrebno izvažati v Espremnico, pač pa boste lahko oddali popisni list in natisnili nalepke kar neposredno preko nadzorne plošče vaše spletne trgovine.

✓ Hitro in enostavno natisnite nalepke – množično ali posamezno.

✓ Po oddanem paketu na Pošti Slovenije, se bo kupcu posredovalo samodejno elektronsko sporočilo s sledilno številko, preko katere bo lahko videl kje natančno se njegov paket nahaja.

✓ Imejte večji pregled nad statusi vaših naročil, saj se bo status naročila spremeni v zaključeno samodejno, ko bo paket dostavljen vašemu kupcu.

Kategorija:

Opis

 

Ste naveličani zamudnega in nepotrebnega dela s prenosom vaših naročil v Espremnico? Potem imamo za vas najnovejšo rešitev na trgu!

Povežite vašo spletno trgovino z našim modulom za Pošto Slovenije in se za vedno poslovite od zamudnega klikanja.

Kaj to pomeni? Naš modul omogoča, da naročil ni več potrebno prenesti v Espremnico Pošte Slovenije, pač pa oddate popisne liste ter množično ali posamezno natisnete nalepke neposredno iz nadzorne plošče, znotraj vaše WooCommerce spletne trgovine. Kakšen prihranek časa!

Sedaj lahko kar neposredno iz naročila kreirate spremnice in popisne liste. Vašemu kupcu pa bo sistem avtomatsko poslal epoštno sporočilo z informacijo o sledilni številki paketa ter naročilo znotraj vaše spletne trgovine označil kot zaključeno TAKOJ, ko bo le-to dostavljeno vašemu kupcu!


Za lažje razumevanje, vam spodaj natančneje razlagamo funkcionalnosti omenjenega modula:

1) Masovno tiskanje nalepk

✔ na seznamu naročil izberete naročila za katere potrebujete spremnico
✔ pod Množična dejanja izberete PS spremnica
✔ generiranje spremnic traja cca 20sek
✔ če je vse OK se vam izpišejo spremnice, če ni, se izpišejo napake, ki jih je treba na naročilu popravit (Primer: podatki “Dostava”)
2) Popisni list:
✔ za vsa naročila (tisti dan oz. še nesprejeta na pošti) kliknite na “PS POPISNI LIST (zadnji)”

 

3) Posamezno tiskanje nalepk

✔ odprete naročilo in v desnem stolpcu kliknete Ustvari spremnico

4) Dodatno:
✔ Generiranje samodejnega elektronskega sporočila vašemu kupcu, s sledilno številko paketa
✔ Samodejna sprememba statusa naročila v Poslano, ko zgenerirate spremnico in nato samodejna sprememba statusa v Zaključeno, ko je le-ta dostavljen vašemu kupci